zondag 8 september 2013

Hoera, ze is 1jaar

Hoera, gisteren werd ons moppie 1jaar. Wat een bijzondere dag. Voor haar maar ook voor papa en mama.wat is het snel gegaan. Het feestje kreeg een uilen thema. Het kroontje maakte ik met behulp van de tutorial van mina dotter. De vilten applicatie kan eraf zodat we volgend jaar er weer een nieuwe  op kunnen maken. Van papier en haakgaren mooie slingers gemaakt en van stof een extra lange 12meter slinger voor buiten in de tuin, helaas hangt die nu op te drogen de regen had er een vaatdoeken van gemaakt.
We maakte uilen-knijpers voor de kaartjes op te hangen, strijkkralen onderzetters, en uilen-bonbonzakjes voor de juffies morgen op het dagverblijf.
En dit is wel het pronkstuk van de dag. Een cupcake uilenboom. Geïnspireerd door pinterest. (Ofcourse) recept volgt.

Ook is madammeke ontzettend verwend, hierboven een kleine greep uit de berg kadootjes.

Hiermee is mama maanden geleden al begonnen. Elke week een klein stukje gehaakt tussen de bedrijven door. De traktatie voor de kindjes op de groep van het dagverblijf.
Ziet er gezellig uit hè

Het was een drukke maar fijne dag.

Veel liefs Joyce

5 opmerkingen:

Tutti haakt en zo zei

Wat leuk gemaakt allemaal! Als dat geen top feestje is! Gefeliciteerd!

Unknown zei

Het was een super leuke eerste verjaardag voor de kleine meid, papa en mama hebben goed hun best gedaan. Die uilentas is helemaal leuk ook voor de traktatie morgen. Het was geslaagd smak

Frullemieke zei

Gelukkige verjaardag aan je grote (maar toch ook nog kleine :p) meid!
En wauw zo creatief! Hele mooie creaties!
Even hier reageren vermits je geen reactie krijgt als ik op mijn eigen blog antwoord: ik zou allerlei kleine hebbedingetjes willen verkopen zoals juweeltjes inderdaad :-)
En als ik wat beter ben in naaien en haken kan dat er misschien ook nog wel bijkomen :-)
Groetjes Frullemieke

Unknown zei

Nog gefeliciteerd met Fay! Dat gaat inderdaad zo snel een jaar...voor je het weet gaat ze met de scooter naar de stad stappen :). daar moet je toch nog niet aan denken!
En je uilenthema ziet er fantastisch uit! De cupcake boom: wauw!!

Lieke Diek zei

nog gefeliciteerd en wat een super leuke dingen heb je gemaakt zeg!! plaatjes!!