woensdag 17 juli 2013

2e van 4

Ooow... Jongens wat valt me dit tegen. Als je nog een goede cm zonder blaar kunt vinden op mijn voeten...


En wanneer je dan na 15km, blaren kapot gelopen, aankomt bij de EHBO vertellen ze me daar met een grote glimlach dat de wachttijd 3,5uur is.
Ja echt waar ik heb me niet mistyped, 3,5uur. Dan ga ik het nooit halen om 17:00uur binnen te zijn. Dan toch maar doorbikkelen met zijn ups en downs.
Het was wel woensdag en dat betekend roze. En ik ben gek op roze.
Ik liep vandaag ook een groot deel van de dag op met een jongleur. Die het niet jong had geleerd vertelde hij. Dat kon je ook wel zien. Hihi om de paar honderd meter vielen ze weer op de grond.
In Wijchen was het super gezellig, rijen dik zat/stonden mensen te feesten, ik kon het zomaar opbrengen om mee te springen.
Daarna was wat rustiger tot we in Nijmegen waterkwartier aankwamen. Wat een leuke mensen zijn dat.. Ik hou van dat volkse. Echte peptalks, precies wat je nodig hebt tijdens de laatste kilometers.

En daar was de finish, ik kon bijna huilen.
Om 14:45uur kwam ik binnen. 
Toen ik net thuis kwam heb ik gezegd, ik weet niet of ik morgen start, maar nu een paar uurtjes later, lekker voetbadje, blaren behandeld en zo meteen een lekker slaapje. Denk ik toch dat ik morgenvroeg weer op het fietsje stap naar Nijmegen.

Veel liefs Joyce

2 opmerkingen:

Unknown zei

Fantastisch Joyce! Morgen vol goeie moed weer op pad, je doet het super goed!
Liesbeth

Unknown zei

Schat je bent de beste goed gedaan