donderdag 12 juni 2014

Wachten duur zo lang...

Afgelopen dinsdag was ik uitgerekend, maar helaas nog geen teken van de komst van ons kleine schoppertje. Hij zal het nog naar zijn zin hebben daarbinnen.
Deze warme dagen maakt het niet gemakkelijker, dus ben ik veel binnen in ons koele huisje te vinden.
Soms achter het naaimachine, totdat het ruggetje begint te protesteren, dan weer op de bank met de beentjes omhoog en de haaknaald in de hand.
Lekker productief...


En vandaag haakte ik slofjes, matching met mijn pip-pyama. Welke ik bewaard heb van mijn verjaardag voor in het kraambed. Het is nu niet speciaal weer voor slofjes hoor ik u denken, maar wanneer ik naar het ziekenhuis moet voor de bevalling, loop ik niet graag op mijn blote pootjes op de ziekenhuisvloer, jakkie!

Wanneer ik de tijd krijg, ligt er nu nog onafgemaakt een vliegengordijn, een sleutelbloementas, een dagverblijftasje voor het kleine manneke en een jurkje voor moppie, welke ik jullie zal showen wanneer ze klaar zijn.

Veel liefs Joyce 

1 opmerking:

Lizette zei

Nounou, jij bent productief hoor!! Ik hoop dat je niet meer zo lang hoeft te wachten op de kleine spruit. Maar aan de andere kant komen zo wel je creatieve werkjes mooi af, hihi. Succes!