dinsdag 8 oktober 2013

Snailmail van... en lekkere perentaart.


Afgelopen week ben ik zo verwend geweest met toffe enveloppen. Van Lesley bijvoorbeeld kreeg ik bovenstaand kado-pakket. Heel gaaf met een flock-shirt voor moppie, en dahlia's voor in mijn oren. Zelfgemaakt door Lesley.


Van Janneke kreeg ik haar derde snailmail ooit. Haar moeder snailmailde al een tijdje en Janneke is nu ook enthousiast aan de slag gegaan. Heel leuk met een balboekje met heerlijke recepten, die gaan jullie vast nog eens tegen komen op mijn blog.


Ook van Maartje kreeg ik een heel vrolijke envelop in de bus. Vol met nog veel meer vrolijks en een heel lieve brief. Meiden nogmaals ontzettend bedankt.


Ook heb ik weer in de keuken gestaan en maakte uit de allerhande taart nummer 18, speculaastaart met peer. Alleen heb ik er geen marmelade op gesmeerd maar zelfgemaakte pruimenjam. We zijn hier niet zo gek op marmelade namelijk. Het was een lekker taartje, eens een niet zo onwijs zoet geval.

Heeft iemand de stroopwafeltaart al eens gemaakt, die staat ook op het lijstje maar heb nu al bij twee blogcollega's gelezen dat die wel lekker is maar niet stevig word, dus niet om aan te zien.
Ik ben benieuwd of iemand een geslaagde variant heeft weten te maken.

Veel liefs Joyce

4 opmerkingen:

Tutti haakt en zo zei

Wat een heerlijke post,e 'n die taart Jammie! Dat ziet er lekker uit!

methartzielvansil zei

Beste Joyce-super bedankt voor de gave vos-broche. Helemaal mijn smaak!Ze staat al op mijn blog. En die perentaart lijkt me te gek. Die ga ik als eerste maken als ik terug kom uit Turkije. Mooie week gewenst-xxx-Sil

Frullemieke zei

Ik vind het leuk om te horen dat je er blij mee bent :-)
Het is toch altijd spannend afwachten of het in de smaak valt hé ;-)
Ik had eerst de t-shirt van je dochter geflockt en vond die bloem zo'n leuk effect hebben dat ik er ineens maar eentje voor mijn dochter ook heb gemaakt :-). Ik wist niet zeker of je van enorme bling bling hield dus heb voor u meisje een iets zachtere glitter gebruikt dan voor die van mij.
Groetjes Frullemieke

Juf Leej zei

Ik heb de stroopwafeltaart gemaakt, is goed gelukt en was nog lekker ook. Brendakookt.nl gaf als tip om niet te veel slagroom door de banketbakkersroom te doen. Ik heb zelf banketbakkersroom gemaakt.
Groetjes, juf Leej (jufleej.blogspot.nl)